Green Valley / Anthem
853-5822 • Open 24 Hours
Room 1
Large Room Downstairs Unless otherwise noted, classes are one hour long. *=70 min. Class **=85 min. Class *** = 2.0 hr. class
TimeMonTuesWedThuFriSatSun
05:00 AM
BodyPump
Frank Br.
BodyStep 45min
Cindy M.
Body Pump
Jen H.

Zumba
Natalie H.


06:00 AM
BodyAttack
Mary A.
BodyPump
Jen H.
Body Step
Jaime B.
Body Pump
Frank B.
Boot Camp
Oscar G.
BodyPump
Julia G.

07:00 AM





BodyStep
Christina M.

08:00 AM
Healthy Back
Diane M.
Yoga Vinyasa Flow
Fatima V.
Tai Chi*
Patricia C.
Healthy Back
Diane M.
Tai Chi*
Patricia C.
BodyCombat
Julia G.
BodyAttack
Amber G.
09:00 AM
Beat-it-Out
Debbie M.




CxWorx
Cathy C.

09:15 AM


Turbo Kick
Julie M.
MRT & Beat it Out (30/30)
Debbie M.
Step 2
Carolina G.

BodyPump
Brenda D.
09:30 AM

Boot Camp
Oscar G.



Step 3
Allison M.

10:15 AM
BodyPump
Carol S.



BodyPump
Julie M.


10:30 AM

BodyStep
Ulli B.
MRT Muscle Resistance Training
Sabrina R.
BodyAttack
Andrea B.

Zumba
Natalie H.
Kickbox
Allison M.
11:15 AM
CxWORX 30min
Carol S.



Core
Julie M.


11:30 AM

Zumba
Allan S.
Pilates
Sabrina R.
P.I.T. Pure Intensity Training
Allison W.

Yoga-Beginning Level
Debbi A.
CxWORX (30 min)
Debbie M.
12:00 PM
Zumba
Angel S.



Zumba**
Stacey A.

Booty Blast B.A.R. - Athletic
Debbie M.
12:30 PM

BodyPump
Melanie H.
Body Pump
Christina P.




12:45 PM





BodyPump
Mike H.

01:00 PM
Kettlebell Power
Christina P.






01:30 PM

Body Combat
Megan G.
Kickbox
Christina P.
INSANITY
Christina P.
Kickbox
Christina P.

Zumba
Teddy S.
01:45 PM





BodyCombat
Kelly P.

02:00 PM
Boot Camp
Frank B.






02:30 PM


INSANITY - 30 minutes
Christina P.

BodyPump
Jen H.


03:30 PM
MRT Muscle Resistance Training
Monica H.






04:00 PM

Body Pump
Angie P.
Boot Camp
Frank B.
BodyPump
Lauren G.


Body Pump
Kathi K.
04:30 PM
ZUMBA
Natalie H.






05:00 PM


Flexibility - 30 minutes
Frank B.
CxWORX 30min
Lauren G.



05:15 PM






Belly Dance*
Sandi C.
05:30 PM
Body Step
Carla S.
Body Attack
Carla S.
Body Combat
Trong N.
8Strikes Kickbox*
Alan G.
INSANITY
Paul M.


06:30 PM
Body Pump
Sarah I.

Body Pump
Melanie H.

BodyPump
Rebecca G.

Body Combat
Kelly P.
07:00 PM

Step Intermediate
Allison M.

BodyStep 45min
Amber G.



07:45 PM
Zumba
Angel S.

Zumba
Natalie H.

Zumba
Ann R.


08:00 PM

Body Combat
Kelly P.

BodyPump
Brenda D.



09:00 PM
Body Pump
Maria C.
Zumba
Jacqueline P.
Body Pump
Nadine S.




09:15 PM



Zumba
Teddy S.



Room 2
Small Room Upstairs Unless otherwise noted, classes are one hour long. *=70 min. Class **=85 min. Class *** = 2.0 hr. class
TimeMonTuesWedThuFriSatSun
05:00 AM

Cycle
Sabrina R.

RPM Cycle - 45 minutes
Julie Ruc.
RPM Cycle 45min
Jen H.


05:30 AM


INSANITY (30 min)
Paul M.




06:00 AM
RPM Cycle 45min
Cathy C.
Pilates
Sabrina R.
Cycle
Paul M.
Cycle
Sabrina R.



08:15 AM
Cycle
Carol S.

Cycle
Cheri L.


Cycle
Barb W.

08:30 AM




RPM Cycle 45min
Karin R.


09:00 AM

CORE 30min
Julie M.

Zumba
Cheri L.


Cycle
Sabrina R.
09:15 AM





MRT-Muscle Resistance Training
Barb W.

09:30 AM
Cycle
Sabrina R.
Turbo Kick
Julie M.
Cycle
Melanie H.

Cycle
Sabrina R.


10:15 AM



Body Flow
Melanie H.


Yoga* Vinyasa Flow
Ashley M.
10:30 AM
Pilates
Sabrina R.
BodyFlow
Sarah I.


Pilates
Sabrina R.
BodyAttack
Amy W.

10:45 AM


YOGA* Ashtanga Intro.
Ashley M.




11:30 AM





Cycle
Cheri L.
Sh'Bam
Amber G.
12:00 PM

RPM Cycle 45min
Cathy C.

RPM Cycle 45min
Mike H.



12:30 PM
Cycle
Fatima V.

Zumba
Stacey A.

Yoga* Vinyasa Flow
Debbi A.

BodyFlow
Sarah I.
01:00 PM

YOGA* Vinyasa Flow
Debbie A.

Yoga* Vinyasa Flow
Ashley M.



01:30 PM
Yoga Blend
Fatima V.




YOGA* Vinyasa Flow
Jeanie B.
RPM Cycle - 45 minutes
Carol S.
02:30 PM






CxWorx
Carol S.
03:15 PM

BodyFlow
Maysie M.





04:00 PM






YOGA Gentle
Debbie A.
04:15 PM


YOGA* Vinyasa Flow
Lauren D.




04:30 PM

Booty Blast Bar
Debbie M.

Booty Blast B.A.R.
Debbie M.



05:30 PM
YOGA - Vinyasa Flow
Debbi A.
Cycle
Brad E.
RPM Cycle
Carol S.
Cycle
Brad E.
Cycle
Carol S.
RPM-Cycle
Carol S.

06:30 PM
Body Combat
Kelly P.
CxWorx (30 min)
Debbi M.
Pilates
Clare R.
Yoga Vinyasa Flow
Debbi A.
Pilates
Clare R.
CxWorx (30 min)
Carol S.

07:00 PM

HotHulaFitness
Debra H.





07:30 PM


Body Step
Cassidy W.
RPM Cycle
Andrea B.



07:45 PM
Cycle
Debbie M.






08:30 PM



Yoga* Vinyasa Flow
Willow W.



08:45 PM
YOGA* Vinyasa Ashtanga Flow
Debbie A.






Aqua
Unless otherwise noted, classes are one hour long. *=70 min. Class **=85 min. Class *** = 2.0 hr. class
TimeMonTuesWedThuFriSatSun
08:00 AM





Aquaerobics
Lynn V.

09:00 AM
Aquafit
Nancy D.
Aquaerobics*
Cathy C-J.
Aquafit
Nancy D.
Aquaerobics
Jennifer D.
Aquafit
Nancy D.
Aquaerobics
Lynn V.
Aquafit**
Jordan P.
10:00 AM
Mobility Plus 30min
Nancy D.

Mobility Plus 30min
Nancy D.

Mobility Plus 30min
Nancy D.


10:45 AM


Mobility Plus
Kris B.




12:00 PM
Aquaerobics
Kris B.

Aquafit
Kris B.

Aquaerobics
Kris B.


06:00 PM

Aqua Bootcamp**
Thomas L.

Aqua Bootcamp**
Thomas L.



06:30 PM


Aqua Zumba
Natalie H.